Már 399 900 Ft-tól/fő

Vietnám és Kambodzsa nagykörút

Hanoi - Halong-öböl - Hue - Ho Chi Minh City - Mekong-folyó - Siem Reap - Angkor Wat

A program időtartama: 11 éjszaka
Ellátás: reggeli

Szervezett, csoportos utazás: 14 nap / 11 éjszaka

Tervezett program

1. nap: Budapest …
Elindulás Budapestről átszállással Hanoiba, Vietnámba. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.
2. nap: … Hanoi (Vietnám)
Megérkezés Hanoiba. Érkezést követően ellátogatunk a Tran Quoc Pagodába, majd résztveszünk egy biciklis riksatúrán a régi negyedben. Vacsora. Szállás Hanoiban.
3. nap: Hanoi – Halong-öböl – hajókirándulás
Reggeli után utazás (kb. 3 óra) az UNESCO Világörökségek részét képező, fenségesen szép Halong-öbölbe. Egy tradicionális vietnami vitorláshajóra szállunk, és elfoglaljuk kabinjainkat. Ezután kezdetét veszi az életre szóló élményt nyújtó kirándulásunk, mely során megtekintjük a lélegzetelállító kis szigeteket és a lenyűgöző sziklaformációkat. Ebéd és vacsora a hajó fedélzetén. Szállás a hajón.
4. nap: Halong-öböl – Hanoi
Reggeli a hajón, majd folytatjuk utunkat a Halong-öböl kis szigetei között. Korai ebéd, majd visszaérkezünk a kikötőbe, és visszautazás Hanoiba. Este egy látványos show-ban lesz részünk: egy vízi-bábszínházi előadást nézünk meg, melyet tűzijáték és hagyományos vietnámi zene kísér. Szállás Hanoiban.
5\ nap: Hanoi – Hue
Reggeli után megkezdjük városnézésünket: Ho Chi Minh Mauzóleum, Ho Chi Minh egykori lakóháza, az Egy Oszlopú Pagoda, az Irodalom Temploma. Az esti órákban transzfer a repülőtérre és elrepülés Hue-ba. Transzfer a szállodába. Vacsora. Szállás Hue-ban.
6. nap: Hue – Da Nang – Siem Reap (Kambodzsa)
Reggeli, majd hajókázás a Parfüm-folyón és meglátogatjuk a Hét Történet Pagodáját (Thien Mu Pagoda), a Hon Chen szentélyt és Minh Mang síremlékét. Ezt követően utazás Da Nang-ba, majd elrepülés Siem Reapbe. Vacsora. Szállás Siem Reapben.
7. nap: Siem Reap – Angkor Thom
Reggeli, majd Angkor Thomot látogatjuk meg, ahova a Déli Kapun keresztül lépünk be, ahol olyan lenyűgöző szentélyek és paloták találhatók, mint: Bayon, Baphoun, a Királyi Palota romjai, az Elefántos Terasz, a Leprás Király Terasza és a dzsungel által benőtt Ta Prohm templom. Ezt követően Angkor Wat templomának felfedezése következik. Vacsora. Szállás Siem Reapben.
8. nap: Siem Reap – Angkor
Reggeli után az ősi királyi város, Angkor felfedezése következik. Megtekintjük Shiva Isten XI. századi templomát Banteay Srei-t, majd Banteay Samre-t. Délután hajókázunk a Tonle Sap tavon, ahol a helyiek életébe nyerhetünk betekintést. Vacsora. Szállás Siem Reapben.
9. nap: Siem Reap – Phnom Penh
Reggeli után utazunk Phnom Penhbe, Kambodzsa fővárosába (kb. 7 óra). Kisebb megállókkal tűzdelve, útközben betekintést nyerhetünk a helyi emberek mindennapjaiba. Érkezés után transzfer a hotelbe. Vacsora. Szállás Phnom Penhben.
10. nap: Phnom Penh
Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: városnézés Phnom Penhben. Többek között a Királyi Palota, az Ezüst Pagoda, a Nemzeti Múzeum, valamint az ősi szentély, Wat Phnom megtekintése. Meglátogatjuk a központi piacot, majd a Toul Sleng Emlékmúzeumot. Este csónakokba szállunk és a naplementét a Chaktomouk (Négy arc) folyóról csodálhatjuk meg. (A program ára: 14.800 Ft.) Vacsora. Szállás Phnom Penhben.
11. nap: Phnom Penh – Cu Chi alagutak – Ho Chi Minh-város (Saigon - Vietnám)
Reggeli, majd utazás a vietnámi határhoz, onnan tovább Ho Chi Minh-városba, ismertebb nevén Saigonba. Ezt követően megtekintjük a város mellett található Cu Chi labirintusrendszert, amelyet a gerillák az amerikai katonai bázis alá építettek több emelet mélységben, innen intézve meglepetésszerű támadásaikat. Vacsora. Szállás Ho Chi Minh-városban.
12. nap: Ho Chi Minh-város – Mekong-delta – csónakkirándulás
Reggeli, majd utazás a Mekong deltájához. Csónakokba szállunk és a Mekong folyó felső részén csónakázunk. Felkeresünk néhány helyi családot, majd sampanon hajózunk a trópusi fák övezte keskeny csatornákon. Visszautazás Ho Chi Minh-városba, vásárlás a „Phuong Nam” lakkműhelyben. Vacsora. Szállás Ho Chi Minh-városban.
13. nap: Ho Chi Minh-város …
Reggeli után rövid városnézés Ho Chi Minh-városban. Transzfer a repülőtérre és elrepülés átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.
14. nap: … Budapest
Hazaérkezés Budapestre.

Az út során érintett UNESCO Világörökségek:

  • Angkor romjai
  • Hue műemlékegyüttese
  • Halong-öböl

A változtatás jogát fenntartjuk!

Részvételi díj

Indulási időpontok

Indulás ideje Indulás helye Ár  
2018 Feb 18
Budapest 399 900 Ft-tól/fő

A részvételi díj tartalmazza

BBP biztosítást, közlekedést külön busszal, hajóval, csónakkal, elhelyezést középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban reggelivel, illetve 1 éjszakát hajón kétágyas fürdőszobás kabinokban, magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezetőt indulástól érkezésig

Egyéb költségek

   
Repülőjegy Repülőjegyek és reptéri illetékek üzemanyagfelárral: 259.000 Ft (változhat)
Be/kilépési illeték Helyszíni kilépési illeték, kb.: 25 USD (Kambodzsa)
Egyebek Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 165 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)
Vízum Helyszíni vízum, kb.: 50 USD (Vietnám-kétszeri belépés) Helyszíni vízum, kb.: 35 USD (Kambodzsa)
Útlemondási biztosítás 9 225 Ft

Minimum létszám: 20 fő

  • 14-19 fő közötti felár: 25.000 Ft

Fakultatív program: minimum 15 főtől

Árajánlat kérése

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjen személyre szabott árajánlatot, mely ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel sem jár.

Hasonló programajánlataink