Már 129 000 Ft-tól/fő

Albánia - Mediterrán kalandok a sasok földjén

Csoportos utazás az őszi szünetben

Előfoglalási akció!

Érdemes utazását jóval hamarabb lefoglalnia, jelentős kedvezmények várják!

A program időtartama: 4 éjszaka
Ellátás: reggeli

Szervezett, csoportos utazás: 5 nap / 4 éjszaka

Felejthetlen utazásra hívjuk Önt a festői Albániába, amibe garantáljuk, hogy beleszeret. Európa egyik legkevésbé ismert országa az elmúlt években nyílt meg a látogatók előtt. Vadregényes tájak, gyönyörű tengerpart és csodálatos múzeumvárosok (Gjirokastra, Berat), finom ételek és igazi balkáni hangulat teszi felejthetetlenné az utazást e felfedezésre váró országban.

Programok:

november 1. szerda:
Elutazás Budapestről Tiranába repülővel (Budapest-Tirana 15:20-16:45), transzfer a szállodába. Szállás Tiranában: Hotel Opera****.
november 2. csütörtök:
Reggeli után autóbusszal járjuk be a főváros nevezetességeit: Enver Hodzsa piramis alakú mauzóleuma, Ethem bej mecset, kormányzati épületek, Szkander bég tér. Meglátogatjuk a Nemzeti Történeti Múzeumot, ahol az albán történelemmel ismerkedünk. Továbbutazunk Apolloniába, megtekintjük a görög-római város romjait, utána a tengerparti Vlorába érkezünk és a Függetlenségi múzeum megtekintése után a nap további része szabad, kiélvezzük az őszi napsütést a tengerparton. Szállás Vlorában: Hotel Regina City****.
november 3. péntek:
Kora reggel elindulunk dél felé, Sarandába. Festői tájakon vezet útunk az Adriai-tenger mentén a hegyeken át. Sarandában megállunk az Ali pasa erődnél, majd az ókori görögök által alapított Butrint régészeti lelőhelyét járjuk be, ami egy gyönyörű félszigeten fekszik, Korfu szigetével szemben. Szállás Sarandában: Hotel Jaroal****.
november 4. szombat:
Reggel Gjirokastra festői városát látogatjuk meg: középkori vár, Etnográfiai múzeum – ebben a házban született Enver Hodzsa diktátor. Továbbutazunk Beratba, az ezerablakú városba, ahol szabadidő a város felfedezésére. Szállás Beratban: Hotel Grand White City****.
november 5. vasárnap:
Reggeli után megnézzük a várat és az Onufri múzeumot, ahol lenyügöző szépségű ikonokat láthatunk. Elutazunk a tengerparti Durresbe, ahol az amfiteátrumot és a régészeti múzeumot tekintjük meg. Transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre közvetlen járattal (Tirana-Budapest 17:25-18:55).

Részvételi díj

Indulási időpontok

Indulás ideje Indulás helye Ár  
2017 Oct 31
Budapest 129 000 Ft-tól/fő

A részvételi díj tartalmazza

Repülőjegyet Budapest - Tirana - Budapest útvonalra Wizzair járataira, utasonként egy kisméretű kézipoggyászt, egy éjszaka szállást Tiranában a négycsillagos Hotel Operában, egy éjszaka szállást Vlorában a négycsillagos Regina City Hotelben, egy éjszaka szállást Sarandában a négycsillagos Hotel Jaroalban, egy éjszaka szállást Beratban a négycsillagos Grand White City Hotelben, büféreggelit, repülőtéri transzfereket, a leírásban felsorolt programokat idegenvezetéssel, belépőkkel, magyar idegenvezetőt az utazás teljes időtartama alatt

Egyéb költségek

   
Repülőtéri illeték 29 000 Ft/fő
Utasbiztosítás 450 Ft-tól/fő/nap köthető
Útlemondási biztosítás 1,5%

Minimum létszám: 15 fő

Árajánlat kérése

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjen személyre szabott árajánlatot, mely ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel sem jár.

Hasonló programajánlataink